onsdag 14 augusti 2013

Strandliv och bara ha det bra ,onsdag 14 augusti

Här nere i Frankrike lallar dagarna på...inte mycket till action alls och det är ganska skönt. En liten tur ner till Cannes för lite shopping och lunch och sen vidare till stranden. Jag och Nick har kört några powerwalks var o varannan morgon eller så har han sprungit lite.
Värmen är icke att klaga på , det blir som lägst 24 på natten och sen runt 29 i skuggan på dagarna. Det tar lite på en om man ska gnälla lite ;-) men det är inget vi ändå inte klagar på utan det var ju ganska förväntat! Så vi dricker mycket...vatten också ;-) och badar och solar och badar och...så vidare...Just idag är det faktiskt lite molnigt till allas lättnad ;-) vi är alla lite välsolade från stranden de senaste dagarna-så lite mera inomhus, lite tvätta kläder, fixa lite och terass häng hemma med läsa bok och lite pool -det blir bra idag...
Ikväll får vi över våra grannar som vi lärt känna här nere de sista 4 åren, de bor i Skåne annars och vi lärde känna dem vid poolen, sen dess hänger vi lite när andan faller på, alltid trevligt :-)
Här kommer lite bilder !






























Inga kommentarer:

Skicka en kommentar